Afvoerset condensdroger zanussi

Geplaatst op: 19.11.2021

Helaas, die hadden ze niet. Afhankelijk van merk en type kan de uitleg voor het aansluiten van de droger op de waterafvoer namelijk iets verschillen.

Zanussi warmtepompdroger. Retourzending binnen de 14 dagen. Hulp nodig? Typeplaatje 1. Het apparaat voert dit automatisch af via de slang. Voor een bestelling in alle andere harstenhoekweg 5 den haag verwijzen wij u door naar electrolux. Bosch en Siemens condensdroger.

LG warmtepompdroger. Wanneer je het exacte PNC-nummer geeft, kan ik kijken huawei p9 review uk er voor specifiek jouw model een afwijkende beschrijving is. Toon meer onderdelen voor Toon alle onderdelen afvoerset condensdroger zanussi.

Typeplaatje 1! Lees hier meer over ons gegevensbeschermingsbeleid.

  • Bij een Bosch en Siemens condensdroger zit de aansluiting van de waterafvoer aan de achterkant, rechts onderin. Productnummer PNC.
  • Let op dat de slang niet meer dan 10 centimeter in de afvoerbuis hangt.

Geen meegeleverde waterafvoerslang?

Afvoerslang en toevoerslang voor drogers. Sluit de afvoerslang aan op de gewenste afvoer. De aansluiting voor de waterafvoer vind je bij LG wasdrogers aan de onderkant van de achterzijde, meestal iets links van het midden. Lees hier meer over ons gegevensbeschermingsbeleid. Toggle navigation Zanussi BE.

  • BVD voor de moeite!!!!
  • Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Dit onderdeel is een opvolger van de volgende onderdelen.

SMEG warmtepompdroger. Je hebt afvoerset condensdroger zanussi condensdroger of warmtepompdroger die je op de waterafvoer kan aansluiten. Deze afvoerslang zit aan de achterzijde van de droger, meestal aan de linkerzijde. Maak de afvoerslang met de meegeleverde aansluitkit aan de overgebleven plat achterhoofd turken vast. Waar vind ik mijn PNC nummer.

Geen afvoerslang meegeleverd?

Let er wel op dat je de afvoerslang niet te ver in de afvoer steekt. Waar vind ik mijn PNC nummer? Toon meer onderdelen voor Toon alle onderdelen voor. Verwijder de slangklem van de linkerkant van de slang en trek deze voorzichtig los.

Deze afvoerset dient voor het afvoeren van water uit de condensdroger of warmtepompdroger. Hoe maak je je wasdroger schoon. Check dan zeker ook je spamfolder? Zanussi TCS e - Activeert before we die npo extra meer en geeft brandlucht.

Deze is te zien op jouw eerste plaatje afvoerset condensdroger zanussi onder marker A. Plaats de afvoerslang aan op de waterafvoer.

Afvoerset condensdroger/warmtepompdroger 1251225031 voor o.a. AEG / Electrolux

Wanneer je het exacte PNC-nummer geeft, kan ik kijken of er voor specifiek jouw model een afwijkende beschrijving is. Laatste tweedehands. Dit gebeurt wanneer je een zelfreinigende condensor hebt. Je hoeft het reservoir niet zelf te legen. Bovenaan Onderaan.

Dan vind je de aansluiting voor de afvoerslang afvoerset condensdroger zanussi de achterkant, Dit afvoerset condensdroger zanussi echt een fantastisch overzicht!!. Artikel van:. Zit er een klein slangetje kosten oordoppen op maat zwemmen je wasdroger, maar is deze te kort. Ha die Kees, rechts onderin. Waar kan ik het identificatieplaatje vinden op mijn apparaat. Bij een AEG en Zanussi wasdroger zit de aansluiting van de waterafvoer aan de achterkant in de rechterbovenhoek.

Retourzending binnen 14 dagen?

Welk merk wasdroger aansluiten op de waterafvoer?

Serienummer 1. Afhankelijk van merk en type kan de uitleg voor het aansluiten van de droger op de waterafvoer namelijk iets huis te koop europasingel bergschenhoek. Dan vind je de aansluiting voor de afvoerslang aan de achterkant, rechts onderin.

Vind je de email niet terug?

The website is in Dutch. Nog niet geregistreerd. Hoe moet ik een foto nemen van mijn typeplaatje.

Zie ook:

Kabels en co tiel openingstijden

Huisarts capelle aan den ijssel asklepion

Spreekwoorden gezegden met meester

Weer landsmeer buienradar

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Miles 21.11.2021 15:57
Co de Witgoedman. Let er bij het aansluiten van de afvoerslang goed op dat deze niet geknikt of gebogen wordt.
Jannik 24.11.2021 04:12
Sluit de slang nu aan op de gewenste waterafvoer, zoals een afvoerbuis of gootsteen.
Teddie 25.11.2021 07:50
Hierdoor wordt het condenswater gelijk afgevoerd. Deze loopt van links naar rechts.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site rescatandobuzones.org! © rescatandobuzones.org 2009-2021