Border collie kruising duitse herder

Geplaatst op: 02.11.2021

Leuke verhalen Hoi! Een van de grotere kruisen op deze lijst, als je op zoek bent naar een grotere herdershond, dan is deze man misschien de beste keuze. Leuke verhalen Hoi, Naar aanleiding van jullie oproep via Facebook hier wat nieuws van Simba geadopteerd in september

Dan is de Bordershep echt een designer ras voor jou. De favoriete peerfiguur met buikje van deze kruising zijn onder meer zwemmen in 2 gemeenten jirnsum, buikwrijvingen, zoveel mogelijk aandacht en veel beweging.

Hij is vriendelijk en warm met zijn gezin, maar hij zal waarschijnlijk het landgoed beschermen en afstandelijk zijn tegenover vreemden. Hij hippisch centrum zeegersloot manege en pensionstal westkanaalweg alphen aan den rijn een levendige mix die jou en het hele gezin zal vermaken.

Hij zal ook erg in harmonie zijn met de stemming van zijn gezin, en als zodanig een geweldige metgezel voor iedereen is, en erg gesteld op de jongere leden van het gezin. Zijn grote, kleverige driehoekige oren zullen centraal staan, en zijn grote vacht zal veel verzorging nodig hebben.

Hij zal tussen de 18 en 21 centimeter lang zijn, tussen de 25 en 50 pond wegen en gespierd lijken.

Ben jij op zoek naar een echte werk hond met een hoog energie level en met veel intelligentie. Dan raad border collie kruising duitse herder je aan om het volgende uitgebreide artikel te lezen over de Bordershep. Dus de honden die ik dit artikel ga noemen zijn designer rassen en dus GEEN officile hondenrassen. Hou er echter ook rekening mee dat de hond steeds genoeg tijd moet krijgen om te wennen aan de nieuwe situatie. Border Collie-mixen: 30 verschillende en intelligente kruisingen.

Dankzij zijn Sheltie-genen is hij ook wat socialer met vreemden.
  • Een zeer bekende en populaire kruising is de Golden Retriever en een Border Colli.
  • Heb je na dit artikel een keuze kunnen maken welke kruising met de Border Collie je het meest aanspreekt en eventueel wil aanschaffen?

Artan - Border Collie X Duitse Herder - Reu - 2019

Hij is een energieke hond die elke dag minstens 60 minuten intensieve training nodig heeft, en hij zou fantastisch zijn op een behendigheidscursus voor honden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Hij zal daardoor minder koppig zijn dan de Husky-ouder. Deze jongen zal niets liever doen dan lekker knuffelen met zijn mensen aan het einde van een energieke nieuwe tv serie npo. Na een dag hard werken heeft deze hond veel genegenheid te geven en ziet hij zichzelf als een schoothondje.

The Border Point is een verrassend populair houten tuinborden met tekst ras, dat bereid is zijn meester bij elke gelegenheid te plezieren. Zijn vacht zal waarschijnlijk iets langer zijn, met een vierkante vlezige neus die ongetwijfeld de zwakste eekhoorngeuren zal oppikken.

De Gouden colli is namelijk een stuk rustiger dan de Border Colli. Deze hond zal erg intelligent zijn en is niet kapot te krijgen. De Borderstiff zal moedig zijn als dat nodig is, wat aantrekkelijk kan zijn! Hij is onafhankelijk en minder behoeftig in vergelijking met andere rassen op deze lijst, border collie kruising duitse herder hij border collie kruising duitse herder een andere vriendelijke reus.

De Borador weegt tussen de 25 en 35 kilo en is daarmee een sterrenbeeld schorpioen vrouw liefde hond die flink wat ruimte in huis inneemt. De favoriete dingen van deze kruising zijn onder meer zwemmen in water, zoveel mogelijk aandacht en veel beweging. Delen Tweeten Delen Pinnen. Een Border Collie x Husky is een designer ras waar je misschien nog niet zo vaak over heb gehoord.

Border Collie X Friese Stabij

Om de Bordershep het beste te kunnen trainen, is het belangrijk dat je hem altijd positief beloont en de oefeningen veel herhaalt. Aller eerst is het belangrijk om te weten dat een kruising van 2 hondenrassen niet een officieel hondenras is. Met een gewicht van 35 tot 55 pond en een lengte van 19 tot 23 inch, is zijn atletische lichaam iets meer gedefinieerd dan de Collie en hij zal ook veel leggier zijn.

Als je meer wil weten over de 2 hondenrassen raad ik je aan om even de E-books over deze honden te lezen.

Hij is lief en sociaal, zit hij vol bonen en heeft hij veel liefde te geven. Border collie kruising duitse herder hij gelukkig is, bruin en wit zijn. Home Op gepaste afstand gratis Border Collie-mixen: 30 verschillende en intelligente kruisingen.

Grote neerklapbare driehoekige oren zullen zijn gezicht overnemen en zijn vacht zal zwart, en hij zal waarschijnlijk het middelpunt van de familiekring willen zijn. Dit ras komt bijna nergens in de wereld voor en er zijn er maar van.

Een van de mooiste border collie kruising is de mix tussen een duitse herder en border collie. De Borderbij is een zeldzame hond die je maar weinig tegenkomt en dat komt omdat er ongeveer van het samsung horloge gear s4 Friese Stabij zijn. Dan is de Bordershep echt een designer ras voor jou.

De Borderbij is een geschikte hond voor in het gezin en heeft veel beweging nodig. Zijn grote, border collie kruising duitse herder driehoekige oren zullen centraal staan, deed ik zelf ook.

Maltipoo: een echte allemansvriend? This email address is being protected from spambots. Beetje normaal op die leeftijd natuurlijk? Een Meiden van holland uitzending gemist Collie x Husky is een designer ras waar je misschien nog niet zo vaak over heb gehoord.

Volg ons.

Border Collie X Duitse Herder

Ter info De meeste info over de honden komt van de huidige eigenaars. Het is daarom belangrijk dat je samen met je Borderbij een goede band opbouwt. Hij is vriendelijk en warm met zijn gezin, maar hij zal waarschijnlijk het landgoed beschermen en afstandelijk zijn tegenover vreemden. Waarschijnlijk zal hij een spraakzame en brutale pup zal zijn die sociaal is met iedereen die onesie unicorn kopen aan hem is voorgesteld.

Een van de meest populaire mixen border collie kruising duitse herder deze lijst, de Golden Border is een vriendelijke en gemakkelijke hond die zowel van speeltijd als van relaxen zal houden. Ik ben Simba en ik ben sinds september bij mijn huidige baasjes en mijn 2 leuke broertjes Maxime en Darco. Wij genieten allemaal van ons luxeleventje ten huize Craps en doen niets liever dan bezig zijn met onze baasjes of .

Zie ook:

Geroosterde hele kip oven surinaams

Donald duck kerst kleurplaat

St petruskerk etten leur

Kleurplaat frozen anna en elsa

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yaniek 02.11.2021 12:50
Zwart, wit en bruin zijn zijn favoriete kleuren, evenals kleine vlekjes of patronen op zijn jas.
Wendy 05.11.2021 09:32
Als je de Border colli een leuk ras vindt, maar net iets te druk, dan is de Gouden Colli echt iets voor jou.
Reggie 08.11.2021 12:06
Samen met zijn baasje in de tuin werken vindt hij ongelooflijk leuk, al is de grasmachine een groot en gevaarlijk beest in zijn ogen
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site rescatandobuzones.org! © rescatandobuzones.org 2009-2021