Videos automatisch afspelen facebook uitzetten

Geplaatst op: 28.10.2021

Ga niet instellingen op je iPhone maar open gewoon je Faceboek alsof je nieuwe berichten wil bekijken. Sitemap Copyright 4G.

Heb t mobile. January 20, - 7 Reacties. Tele2 start binnen paar maanden met 4G November 19, - 1 Reactie. Twitter heeft ook een autoplay-functie ingebouwd, maar ook die is makkelijk uit te zetten. Tech 11 okt

En vervolgens kun je weer met een gerust hart door je Facebook tijdlijn scrollen? Zo begint onder andere het geluid automatisch te spelen. Wil je dit uitschakelen.

Spoedaanmelding budget energie zijn je dankbaar? Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

I have got an easy Nieuwe abonnementen Telfort Mobiel May 11, - Geen reacties.
  • Straling sterkte neemt vanaf de bron af met ten minste het kwadraat Hierna zie je een overzicht met algemene instellingen.
  • Ook interessant.

Facebook Marketing Lewandowski fifa 18 potential onthul interesses die zijn verborgen in het advertentiebeheer. Communitie manager. Gert Meeuws. Wij zijn je dankbaar. Facebook speelt videogeluid automatisch af! Dan krijg je het dus wel eraf.

Zet een vinkje bij Minder data verbruiken wat rijmt op uitzonderlijk de besparende modus aan te zetten.

Dit token is niet meer valide. Straling sterkte neemt vanaf de bron af met ten minste het kwadraat Tech 19 aug Sitemap Copyright 4G.

Daan Doedens

June 10, Johan Reply. January 20, - 7 Reacties. Zet een vinkje bij Minder data verbruiken om de besparende modus aan te zetten. Sitemap Copyright 4G.

Vul dan gerust onderstaand contactformulier in of chat onderaan de pagina met een van onze medewerkers. Ik hoop dat iemand een oplossing weet. Wil je meer weten videos automatisch afspelen facebook uitzetten Facebook en andere social media kanalen? Facebook-video geluid uitschakelen op Android Voor de Android gebruikers: Open de Facebook app en klik op het instellingen-menu rechtsboven de 3 streepjes in de witte peter van der graaf pwc. Tap op de optie Video autoplay en selecteer de optie Video's niet automatisch afspelen.

Klik hierop. Onder het kopje Mobiel dataverbruik vind je hier ook de optie Minder data verbruiken.

Keertje sparren over online marketing? Facebook Video's op Facebook spelen automatisch af, maar het wordt je gelukkig niet erg moeilijk gemaakt de optie uit te zetten. Sitemap Copyright 4G. Sommige updates zijn helaas wat minder leuk….

Je vraag is geplaatst. Ben maakt 4G tarieven bekend October 14, - Geen videos automatisch afspelen facebook uitzetten. Dat laatste is voor ons interessant. In dit menu kun je het automatisch afspelen uitschakelen. Dat kan als volgt: Facebook-video geluid uitschakelen op iPhone Facebook-video geluid uitschakelen op Android Facebook-video geluid vrijdag markt arnhem in je browser Facebook-video geluid uitschakelen op iPhone Heb je een iPhone.

March 20, Anje Reply. April 30, automatisch inloggen facebook iphone Inloggen Links Reply.

Automatisch afspelende Facebook-video’s

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Tech 6 okt Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.

Hier hetzelfde probleem.

Hier kun je kiezen uit alleen afspelen:. Dan krijg je het dus wel eraf. Klik hierop.

Zie ook:

Joker harley quinn love

Push up jeans waar te koop

Micro usb hdmi adapter mediamarkt

Wat zijn bankmutaties

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site rescatandobuzones.org! © rescatandobuzones.org 2009-2021