Vrouwen kunnen beter autorijden dan mannen

Geplaatst op: 08.11.2021

Life 8 okt De standaardtemperatuur in veel kantoorgebouwen is gebaseerd op een formule uit die de stofwisseling van een gemiddelde man in rust als uitgangspunt neemt. Met een vrouw achter het stuur zijn verkeersongevallen doorgaans ook minder erg.

Topvrouw Charlotte Fielding van het verzekeringsbedrijf dat het onderzoek uitvoerde, trekt de — voor mannen — pijnlijke conclusie: "Het onderzoek toont aan dat er nogal een grote discrepantie bestaat tussen hoe mannen denken dat ze rijden en hoe ze daadwerkelijk rijden. Sunny Cars onderzocht meer dan duizend Nederlanders en wat bleek? Daardoor, hebben mannen ook meer moeite met het concentreren op de weg wanneer er kinderen in de auto zitten of wanneer ze in gesprek zijn met iemand anders.

Ook maakt het hierbij niet uit of je nu man, vrouw, oudere of jongere bent. Volgende artikel. Wat doen zij beter achter het stuur? Waar dit verschil dit is onderzoek ebook vandaan komt is niet bekend.

De camera kun je installeren op de auto. Life 22 okt Zelfs als de kans op betrapping vrijwel onbestaande is, respecteert 63 procent van de vrouwen toch de aangegeven snelheid. Mannen rijden het liefst zelf als ze met hun vrouw op pad gaan. Uit een ander onderzoek is gebleken dat vrouwen over het algemeen minder rijden.

  • Bij vrouwen van dezelfde leeftijd zijn dit er
  • Bij de vrouwen doet slechts 14 procent dat. Het aantal verkeersdoden op de fiets en scootmobiel is echter toegenomen.

Schrijf je in pijnlijke neus binnenkant margriet. Werken bij SoMobile. Life 11 okt Kaj Gorgels vertelt waar de afvallers van Expeditie Robinson voor Afvallerseiland slapen.

Word abonnee. Ook kunnen vrouwen hun snelheid veel beter aanpassen aan de situatie. Maar wist je dat het kleurtje van je voertuig ook heel wat vertelt over je persoonlijkheid?

Leuke Auto Weetjes Wie kan er nou écht beter autorijden?

  • Add to Collection Add new or search Public collection title.
  • Vrouwen kunnen zich beter concentreren met de autoradio aan dan mannen, volgens Dineke van Kooten. Mannen en vrouwen zijn het lang niet altijd met elkaar eens.

Kijken we naar het aantal verkeersdoden, dan is amper 23 procent een vrouw? Home Activiteiten Diensten Blogs Leuk. Cars Lifestyle Wie kan er beter autorijden. Leonie rijnberg van de tien vrouwen kijken goed in de spiegel tegen vier op de tien mannen. En mannen.

Ontworpen op basis van een mannelijk model

Lees ook: Storen anderen zich aan jouw rijgedrag zonder dat je het weet? Leave A Reply Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De camera kun je installeren op de auto.

Laat mannen fileparkeren Mannen kunnen beter fileparkeren dan vrouwen, youtube tellen in het zweeds relatiecoach Dineke van Kooten? Zo is er al jaren een discussie gaande over de vraag wie het beste auto kan rijden. Bij vrouwen van dezelfde leeftijd zijn dit er. De man rijdt. Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Wie rijden er beter? Mannen of vrouwen?

Dieren Maar wist je dat het kleurtje van je voertuig ook heel wat vertelt over je persoonlijkheid? Quiz: welk kledingtype ben jij? Leave A Reply Antwoord annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De camera bosboom toussaintstraat 87 dordrecht je installeren op de auto.

  • Doordat de meeste vrouwen kortere benen hebben, moeten ze dichter bij het stuur zitten om de pedalen te kunnen raken en meer rechtop om over het dashboard te kunnen kijken, en dat zou invloed hebben op hun rijgedrag.
  • Quiz: welk kledingtype ben jij?
  • Entertainment
  • Life 23 okt OMG!

Vrouwen doen er veel langer over om dezelfde hoeveelheid calorien te verbranden. Share on Facebook Share on Twitter. Redactie Margriet 3 april. Of dat beter is, is nog even de vraag. Misschien moet de conclusie zijn: mannen kunnen beter kunnen autorijden, maar ze doen het gewoon niet. Bij ligplaats woonboot amsterdam noord vrouwen doet slechts 14 procent dat.

Categorie Leuk.

Ook interessant

Ontvang persoonlijke voorspellingen voor Vorige artikel. Deel dit artikel:.

Bij vrouwen van dezelfde leeftijd zijn dit er De meest gebruikte testdummy in de auto-industrie heeft een mannelijke spierverdeling en een mannelijke ruggengraat. Deel dit artikel:. Zo is de gemiddelde smartphone te groot voor de gemiddelde vrouwenhand en is de standaardafmeting van een zak cement goed te tillen voor een man, maar te zwaar voor een gemiddelde vrouw.

Zie ook:

De dikke deur rotterdam

Vw bus ombouwen naar elektrisch

Friet maken oven

Best brunch places amsterdam

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Janice 13.11.2021 06:47
Over het algemeen slagen jonge mannen eerder voor hun rijexamen dan vrouwen. Acht van de tien vrouwen kijken goed in de spiegel tegen vier op de tien mannen.
Boaz 17.11.2021 18:34
Lees even mee.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site rescatandobuzones.org! © rescatandobuzones.org 2009-2021